5 Mayıs 2015 Salı

Galatasaray'ın Manisa Keyfi 0-2


Manisa stadı hem tribünleri hem de zemini ile eski tip sevimsiz bir yer açıkcası...Ancak Galatasaray'ın Manisa hatta Ege genelde kalesidir. Takımını özleyen taraftar yine tribünde kendine ayrılan bölümü doldurup etkili tezahürat yaptı maç boyunca.
İki rakip sende önce oynayıp kazanınca baskı ve stres oluyor tabii ki. Takım golü erken bulup rahatlamak amacındaydı beklediği gibi oldu.
Hamza Hoca olabilecek en iyi 11'i sahaya sürdü.
Muslera-Sabri-Semih-Hakan-Telles-Selçuk-Emre-Bruma-Yasin-Sneijder-Burak...Göründüğü üzere Semih ve Hakan dışında direkt hücum 11'i bu...
Muslera olması gereken yerde üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor ve dosta güven rakibe korku veriyor açıkçası...Semih'i sakatlık dönüşü çok iyi gördüm.Hakan belli bir standardın hep üstünde zaten.Chedjou dönünce yedeğe geçer sorun da etmez. Telles son haftalarda daha dengeli,Selçuk müthiş bir maç çıkardı ve Melo'yu o bölgede aratmadı resmen.Emre rakibin oyun yapısı gereği de görev bölgesinde sırıtmadı bence. Yaptığı asist çok iyidi.
Şampiyonluk gelecek ise bunda Sneijder-Burak ve Yasin'in çok katkısı olacak...Dün gece bu üçlü gene üzerine düşeni yaptı.
Bruma gol-asist etkisi dışında oyuna katkısı anlamında gelişim gösteriyor.Hızlı ,baskı yapan oyuncu ve rakip savunmanın rahat çıkmasına engel oluyor.
Gelecek 3 hafta önce Galatasaray sonra rakipler oynayacak.Cuma maçını kazan sonra rahatına bak dönemi olur umarım.

Hiç yorum yok: